TOIMITILAT VUOKRAUS: HALLI, VARASTO, TOIMISTO
VUOTEKNO OY VUOKRAA PARHAAT TOIMITILAT

Vapaat toimitilat, teollisuus, tuotanto, varasto,
toimisto, halli, myyntivarastot, vuokra kiinteistöt,
toimitila, tontti, tontit vuokrataan.

Edelliselle sivulle »

Helsinki Vuosaari – Varasto ja tuotantotiloja vapaana kaksi erillistä tilaa 400 m2 + 400 m2 + aidattua pihaa. Katso etusivulta kaikki vapaat kohteemme listasta. »


Vuosaaren sataman yritysalue MERIPORTTI

Vuosaaren sataman Meriportin yritysalueelle sijoittuu kiihtyvästi uusia yrityksiä. Vuotekno vuokraa toimitiloja Merenkulkijankatu 3:sta.

Merenkulkijankatu 3 sijaitsee ABB Marinen ja Aker Arctic Techologyn vieressä. Hyvät pysäköintitilat suoraan sisäänkäyntien edessä ja runsaat pihatilat tavaraovien edustoilla. Rakennukseen kuuluu halliosa ja toimisto-osa. Toimisto-osassa siistejä toimistotiloja sekä myyntivarasto ja työtiloiksi sopivia siistejä tiloja. Halliosan tiloissa isot ovet ja väljät piha-alueet: Halliosan tilat sopivat hyvin varastointiin ja tuotantoon.

Toimisto-osan sisäänkäynnit ovat Ruusuniementie 4:n puolella.

Tavaraovet ja autolla sisään ajettavat ovet ovat Merenkulkijankatu 3:n puolella. Hallitilojen yleisin kokoluokka on 400 m2, vapaa korkeus noin 6 m, isosita ovista voi ajaa kuorma-autolla sisään. Lisäksi on mahdollista vuokrata aidattua asfaltoitua piha-aluetta.

Vuosaaren sataman yritysalue sijaitsee Helsingin Vuosaaressa liikenteellisesti keskeisellä paikalla, missä  Vuotie, Kehä I ja Kehä III kohtaavat. Tänne pääset ja täältä pääset nopeasti, minne oletkin menossa.

Linja-auto tulee lähes ovelle. Vieressä sijaitsevat Vuosaari golf, Vuosaarenlahden pienvenesatama ja Villa Ruusuniemi.

Villa Ruusuniemessä ( Merenkulkijankuja 6) voit järjestää yrityksesi tiimipäivät, pikkujoulut, saunailta tai vaikkapa häät – persoonallinen huvila tarjoaa huikeat puitteet pienempiin ja suurempiin juhliin jopa 100 henkilölle. Tilausravintola Villa Ruusuniemi antaa mahdollisuudet järjestää ainutlaatuiset kokoukset, seminaarit, virkistymispäivät, asiakastilaisuudet merellisessä viihtyisässä ympäristössä. Villa Ruusuniemen korkeatasoiset kokoustilat soveltuvat noin 40 hengen käyttöön ja ovat myös jaettavissa tarpeen mukaan. Tiloista löytyvät kaikki tarvittavat kokousvälineet. Edustus- ja saunatiloineen Villa Ruusuniemi soveltuu jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Lisätietoja www.ruusuniemi.fi ja puhelin 0400 211 979.

Esittelyssä: